Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit

Kolonisten van Catan Tablet Dinner Game in Groningen

Details over dit uitje

Zin in een avontuurlijk uitje? Groningen Evenementen heeft De Kolonisten van Catan omgetoverd tot een 'real life' City Game! Dit alles zal in de buitenlucht gespeeld worden in hartje Groningen. Bovendien serveren wij er een uitgebreid diner bij in drie verschillende restaurants. Koloniseer het centrum van de stad, probeer andere teams voor te zijn en strijdt met uw team voor de felbegeerde hoofdprijs!

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk grondstoffen te verkrijgen om daarna samen met je eigen team een kolonie op te bouwen. Met behulp van tablets worden de locaties waar iets te halen valt aan jullie doorgegeven. Ook kan je ridderkaarten spelen, ontwikkelingskaarten kopen en zelfs hele gebieden in het centrum plunderen.

Tussen het spel door zullen jullie in verschillende restaurants genieten van een culinair 3-gangen diner! Na het voorgerecht zullen jullie het centrum van Groningen onveilig gaan maken, om vervolgens, op een vooraf afgesproken tijd, bij elkaar te komen in het tweede restaurant om te genieten van een heerlijk hoofdgerecht. In het laatste restaurant wordt pas duidelijk welk team het spel succesvol heeft afgerond en de concurrentie glorieus heeft verpletterd!

Programma-indicatie:

17.00 -18.00 Diner voorgerecht
18.00 -19.00 Kolonisten van Catan deel 1
19.00 -20.00 Diner hoofdgerecht
20.00 -21.00 Kolonisten van Catan deel 2
21.00 -22.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal dat staat aangegeven op onze website is geen vaststaand gegeven. U kunt ook met minder mensen deelnemen, mits u voor het minimale aantal personen betaalt.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan