Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Empire City Game – Borrel in Groningen

Details over dit uitje

De Empire City Tablet Game is een waanzinnig gezelschapsspel waarbij teams het tegen elkaar opnemen om Groningen te veroveren. Net als het echte Empire City Game gaan jullie hotels, monumenten en hele straten opkopen terwijl elk team de tegenstander probeert af te troeven.

13.00u - 14.00u Lunch

Voordat wij jullie van dit 'Life City Adventure' laten genieten, gaan jullie eerst even lekker lunchen in een voortreffelijk restaurant.

14.00u - 16.00u Empire City Tablet Game

De Empire City Tablet Game in Groningen wordt gespeeld door slim gebruik te maken van GPS Tablets en portofoons. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Deelnemers gaan als één Empire City Gameteam de binnenstad in met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in bezit zien te krijgen. Er wordt niet gegooid met dobbelstenen maar jullie spelen tegen de tijd en moeten zelf jullie route zo slim mogelijk uitstippelen.

Een beetje hebberigheid zorgt tijdens het spelen van deze Game alleen maar voor extra motivatie! Maar uiteraard is de nodige teamspirit van belang om zo snel mogelijk gezamenlijk de finish te halen. Op de tablet zien jullie een plattegrond van de stad, waarop jullie team, de concurrentie, de te veroveren gebouwen en andere informatie zichtbaar is. Door gebouwen in te sluiten komen deze in jullie portefeuille, maar let op! Als de tegenstander jullie team insluit stelen ze geld van jullie bankrekening.

De regels van het spel wordt uiteraard tijdens de lunch nog even uitgelegd door onze begeleiders.

16.00u - 17.00u Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om even uitgebreid te ontspannen. Wij nemen jullie mee naar een gezellig Gronings café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen! Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team de Empire City Tablet Game heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond met een prachtige trofee.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan