Scroll voor meer
050 820 02 88
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Empire City Game – Borrel in Groningen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Empire City Game – Borrel in Groningen

De Empire City Tablet Game is een waanzinnig gezelschapsspel waarbij teams het tegen elkaar opnemen om Groningen te veroveren. Net als het echte Empire City Game gaan jullie hotels, monumenten en hele straten opkopen terwijl elk team de tegenstander probeert af te troeven.

13.00u - 14.00u Lunch

Voordat wij jullie van dit 'Life City Adventure' laten genieten, gaan jullie eerst even lekker lunchen in een voortreffelijk restaurant.

14.00u - 16.00u Empire City Tablet Game

De Empire City Tablet Game in Groningen wordt gespeeld door slim gebruik te maken van GPS Tablets en portofoons. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Deelnemers gaan als één Empire City Gameteam de binnenstad in met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in bezit zien te krijgen. Er wordt niet gegooid met dobbelstenen maar jullie spelen tegen de tijd en moeten zelf jullie route zo slim mogelijk uitstippelen.

Een beetje hebberigheid zorgt tijdens het spelen van deze Game alleen maar voor extra motivatie! Maar uiteraard is de nodige teamspirit van belang om zo snel mogelijk gezamenlijk de finish te halen. Op de tablet zien jullie een plattegrond van de stad, waarop jullie team, de concurrentie, de te veroveren gebouwen en andere informatie zichtbaar is. Door gebouwen in te sluiten komen deze in jullie portefeuille, maar let op! Als de tegenstander jullie team insluit stelen ze geld van jullie bankrekening.

De regels van het spel wordt uiteraard tijdens de lunch nog even uitgelegd door onze begeleiders.

16.00u - 17.00u Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om even uitgebreid te ontspannen. Wij nemen jullie mee naar een gezellig Gronings café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen! Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team de Empire City Tablet Game heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond met een prachtige trofee.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Worden de arrangementen van Groningen Evenementen alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen en begeleiders spreken diverse talen. Onze arrangementen kunnen in meerdere talen geboekt worden, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij onze prijzen bepalen op het minimale aantal dient u echter wel voor dit aantal personen te betalen, maar overleg met ons voor de mogelijkheden!
Waar in Groningen starten de arrangementen van Groningen Evenementen?
Veel van onze uitjes starten in het centrum van Groningen op loopafstand van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Groningen Evenementen begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Groningen Evenementen organiseert uitsluitend privé arrangementen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Groningen is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Groningen Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Groningen Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan