Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Groningen

Details over dit uitje
Moorddiner Moordspeldiner Moordspel Groningen Evenementen Amsterdam

Een spannend en ludiek groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren met vrienden of familie? Met het Moordspeldiner van Groningen Evenementen weten jullie zeker dat het bloed van de muur spat. Bij binnenkomst zien jullie al wat er aan de hand is, de bloedvlekken worden nog steeds onderzocht door het CSI team van de politie Groningen.

Iedereen krijgt zijn eigen rol in dit spannende toneelspel. Jullie krijgen allemaal een script en passende kledij om je als louche maffiabaas of verlegen prostituee te verkleden en in je rol te komen. Daarna volgt een uurtje strenge ondervraging door ons eigen rechercheur die voor deze moord al zijn vaardigheden in de strijd gooit. Tijdens het moorspel wordt een heerlijk 3-gangen diner geserveerd. Het doel van dit Moordspel is uiteraard om de moordenaar te ontmaskeren. Die gebruikt allerlei trucs om zijn identiteit te verhullen.

Nadat u het script hebt doorgenomen en zich hebt omgekleed gaat het spel beginnen.

Tijdens het spelen van het spel zal duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. Tenminste... veel hangt af van ieders inlevingsvermogen en scherpzinnigheid. Uiteindelijk geeft iedere speler aan wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft. Speel het Moordspeldiner en ontdek de dramatische achtergrond van deze gruwelijke moord. Zou je zo’n moord kunnen oplossen? Of...zelf plegen?

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje op onze site staan aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan