Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Lunchspel in Groningen

Details over dit uitje

Zet uw groepsuitje of bedrijfsuitje gezellig in de steigers tijdens het Pubquiz Lunchspel van Groningen Evenementen. In teams gaat u de strijd met elkaar aan om de felbegeerde Pubquiz hoofdprijs in de wacht te slepen. Deze quiz is een combinatie tussen Ik Hou van Holland en Dit was het Nieuws. Keiharde actuele nieuwsfeiten maar ook de meest grappige roddels komen tijdens deze quiz aan bod.

Hoe lang is de afsluitdijk en is Mark Rutte nou een hetero of hoe zit dat? Who cares, stel liever een echte leuke vraag over recente amoureuze avonturen van BN-ers. Uiteraard komen er tijdens de quiz ook allerlei muziekvragen aan bod, maar na een half uurtje is iedereen al klaar voor een kleine polonaise.

Tijdens het spelonderdeel ‘Hints’ waarin u alleen uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze quiz verzekerd! Dit wilt u beslist niet missen.

Onze quizmaster staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze Pubquiz is niet alleen de leukste manier om Groningen te herontdekken, maar ook de lekkerste!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizmaster
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • 3-gangen lunch in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Teambuilding Tip:

Dit groepsuitje van Groningen Evenementen komt standaard met stressverlagende lachsalvo's en waanzinnige teambuilding. Bijzonder geschikt voor iedereen die van 'high-fives' houdt!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan