Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Tablet Game in Groningen

Details over dit uitje

Een spannend, gezellig en verrassend bedrijfsuitje organiseren en gelijk de binnenstad van Groningen van top tot teen verkennen? Doe de virtuele Sherlock Holmes Tablet Game van Groningen Evenementen en los in verschillende teams een sinistere moord op. Jullie gaan niet op pad in het 19e eeuwse London, maar in het 21e eeuwse Groningen. Het beste team krijgt een prachtige prijs mee naar huis.

De altijd rustige binnenstad van Groningen is recent opgeschrikt door een lugubere moordaanslag. De moordenaar en het moordwapen zijn niet te vinden en het motief is ook nog onduidelijk. Jullie gezelschap wordt verdeeld in teams en elk team trekt er met een tablet en een stadsplattegrond op uit om meer te weten te komen over deze laffe daad. Teambuilding en samenwerking is belangrijk, als team moeten jullie proberen alle geheimen te onthullen.

Om het allemaal nog iets interessanter te maken hebben we ook enkele foto-opdrachten in het programma verwerkt. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de meest ‘criminele’ teamfoto?

Is jouw team het meest op elkaar ingespeeld detectiveteam? Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd! Veel speurplezier!

Inclusief:
  • Eén tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Eén drankje
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Jullie kunnen dit spel ook combineren met andere evenementen in Groningen. Informeer naar de mogelijkheden!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan