Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit

Sherlock Holmes Tablet Lunch Game in Groningen

Details over dit uitje

Een spannend, gezellig en verrassend uitje organiseren en gelijk de binnenstad van Groningen onveilig maken? Speel de Sherlock Holmes Game van Groningen Evenementen! Deze virtuele City Game zal ongetwijfeld voor spanning en sensatie zorgen! In teams gaan jullie op pad door de stad om een moordzaak op te lossen. En dat betekent; aanwijzingen zien te vinden, deze op de juiste wijze interpreteren en dan snel door naar de volgende locatie om langzamerhand de dader op te sporen. De klok tikt door....

Groningen is recent opgeschrikt door een lugubere moordaanslag. De moordenaar en het moordwapen zijn niet te vinden en ook het motief is nog onduidelijk. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die elkaar moeten beconcurreren. Er is namelijk maar één onderzoeksteam dat het snelst de zaak weet op te lossen. Natuurlijk moet zo'n politieonderzoek wel een beetje afgewisseld worden met wat ontspanning. Daarom gaan jullie tijdens het spel ook nog even heerlijk lunchen in maar liefst drie verschillende restaurants!

Om het hele spel nog wat interessanter te maken zijn er ook nog een aantal foto-opdrachten in het spelprogramma verwerkt. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de beste ‘criminele’ teamfoto?

Is jouw team het meest op elkaar ingespeelde detectiveteam? Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars tijdens de prijsuitreiking bekendgemaakt! Zet hem op!

Programma-indicatie:

11.00 -12.00 Lunch voorgerecht / speluitleg
12.00 -13.00 Sherlock Holmes Lunch Game deel 1
13.00 -14.00 Lunch hoofdgerecht
14.00 -15.00 Sherlock Holmes Lunch Game deel 2
15.00 -16.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan