Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Groningen

Details over dit uitje
Crazy Dinner Game Groningen Evenementen Amsterdam

Bedrijfsuitje of groepsuitje organiseren in Groningen? Het Crazy Dinner Game van Groningen Evenementen is een afwisselend spel vol hilarische momenten gecombineerd met bezoekjes aan drie verschillende restaurants in het centrum van de stad. U krijgt per telefoon van ons door wat u tijdens deze Crazy Game allemaal moet doen. Het kan van alles zijn, van een korte workshop koekenbakken voor beginners tot het versieren van de straatlantaarns op de Grote Markt.

Maar het kan altijd nog crazier....op de Martinitoren een vlag planten of zo?

Het spel wordt gespeeld in teams of koppels. Elk team krijgt een filmcamera mee om alle avonturen voor de eeuwigheid vast te leggen. Het is tevens het bewijs dat u de uitdaging goed hebt afgerond! Tussendoor geven wij u tevens het volgende culinaire adres aan u door. Een ander restaurant waar u kunt genieten van voorgerecht, hoofdgerecht of dessert.

In het laatste etablissement komen alle teams bij elkaar voor de 'ceremonie protocollaire', de uitreiking van de Crazy Dinner Game hoofdprijs voor het best presterende team!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmmateriaal wordt digitaal verzonden
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

TIP:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje op onze site staan aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement van Groningen Evenementen is natuurlijk ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling aan uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Groningen toe te voegen. Wij stellen uw uitje geheel op maat samen!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan