Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brunch in Groningen

Details over dit uitje

Groningen gezellig verkennen op een originele en onderzoekende manier? Met de Speurtocht Brunch van Groningen Evenementen maken jullie van een groepsuitje of bedrijfsuitje iets bijzonders; een verrassende ontdekkingstocht door de fraaie oude binnenstad van Groningen.

In groepjes van maximaal acht personen krijgen jullie een stadskaart en een vragenlijst in de handen gedrukt. De antwoorden op deze vragen zullen jullie moeten zien te krijgen door heel goed om je heen te kijken, te luisteren, na te denken en te doen! Verken de Grote Markt, bekijk het Goudkantoor, het Stadhuis, de Martinitoren, Prinsenhof, Vismarkt, Poelestraat, Peperstraat, er is teveel te ontdekken eigenlijk.

Ongeveer halverwege komen jullie de andere teams tegen in weer een ander restaurant. Daar wordt natuurlijk niet gedelibereerd over wat iedereen heeft ontdekt, gevonden en genoteerd. Hier wordt op en top genoten van een culinair hoofdgerecht van internationale topklasse.

Op naar deel 2 van de speurtocht. Los samen met het voltallige team de pittige vraagstukken en opdrachten zo snel mogelijk op om daarna direct door te lopen naar het heerlijke dessert dat op jullie staat te wachten, misschien geldt hetzelfde ook wel voor de felbegeerde hoofdprijs....

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Speurtocht deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Speurtocht deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te moeten rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat je in de restaurants doorbrengt (excl. BTW), kan je gebruik maken van het drankarrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan