Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht in Groningen

Details over dit uitje
Steppen Steptocht Kickbike Tour Groningen Evenementen Amsterdam

Heerlijk genieten van alles dat Groningen te bieden heeft, en dat niet per fiets, gemotoriseerd voertuig of te voet? Nee! Maar per step. Voor de Steptocht in Groningen heeft Groningen Evenementen voor iedere deelnemer een step gereserveerd.

Samen met onze professionele gids gaat u op pad om Groningen te leren kennen. De stad waar jaarlijks een duizendtal studenten begint met studeren. De thuisbasis van FC Groningen. Zoals de kenners zeggen “Er gaat niets boven Groningen”!

Tijdens de steptocht zorgt onze gids ervoor dat u alle bezienswaardigheden van het centrum langs ziet komen, van de bekende Martinitoren tot het Groninger Museum. Hij weet de leukste anekdotes en de interessantste weetjes aan u te vertellen.

De steptocht is ook op een simpele manier te combineren met een leuke workshop of een rondvaart zodat u de hele dag gezellig bezig kan zijn. Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele gids (een échte Groninger met jarenlange ervaring)
  • Steps
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan