Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stadswandeling-op-maat in Groningen

Details over dit uitje
Stadswandeling-Op-Maat Tour Gids Groningen Evenementen Amsterdam

Weinig is onmogelijk bij Groningen Evenementen! Dat slaat zeker ook op onze Stadswandeling-op-maat. Deze tour door Groningen kunt u dus zelf samenstellen.

U kunt helemaal zelf het thema van uw rondleiding in Groningen bepalen! Liever een puur historische tour, of liever een compleet op het studentenleven gerichte rondleiding door dé studentenstad van Nederland?

Gaat u liever per fiets door Groningen? Of lijkt het u leuk om met een groep eenscooter te huren? U mag het helemaal zèlf zeggen. Neem contact met ons op en samen met u bedenken wij uw unieke dagje uit in Groningen!

Uiteraard krijgt u een ervaren gids van ons mee, die u de leukste plekjes laat zien en overal wel een leuke anekdote over weet te vertellen.

En als het weer niet helemaal meezit, kunnen we altijd nog een leuke kroegentocht houden langs de leukste cafés in het centrum. Een ècht op maat gesneden uitje!

Zoals u weet: weinig is onmogelijk!

Tip:

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw tour dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan