Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Spel in Groningen

Details over dit uitje

Het meest avontuurlijke groepsuitje met vrienden, familie of collega's vol uitdagende opdrachten, dat is in essentie ons populaire 'Wie is de Rat' van Groningen Evenementen. Alle ingrediënten voor dit spannende en hilarische avontuur staan al klaar. In plaats van een aflevering Wie is de Rat in de Schotse Hooglanden of de jungle van Thailand, spelen jullie Wie is de Rat in het centrum van Groningen.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team weet niet wie alle inzet probeert te ondermijnen. Deze Rat probeert iedereen tegen elkaar uit te spelen en de succesvolle uitvoering van alle opdrachten te verhinderen. Sabotage is zijn handelsmerk.

Houd de klok goed in de gaten, na afloop van het spel komt iedereen weer bij elkaar en gaan we prijzen uitreiken voor de beste teams. Ook wordt tijdens deze ceremonie geraden wie de Rat is geweest in de verschillende teams.

Dit spelprogramma in Groningen gaat tot het uiterste. Naast het gezamenlijk uitvoeren van de uitdagende opdrachten dien je alert en op je hoede te zijn! Een van je medespelers is de Rat!

Inclusief:
  • 1 drankje
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Prijs voor het beste team en de beste Rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 - 14 personen: was € 25,50 p.p.: NU € 24,50 p.p. excl. BTW
15 - 19 personen: was € 23,50 p.p.: NU € 21, 50 p.p. excl. BTW
20 - > personen: was € 21,50 p.p.: NU € 19,50 p.p. excl. BTW

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan