Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gronings Gezelligste Feestavond

Details over dit uitje

Op zoek naar een feestelijk avondje met familie of vrienden? Beleef dan deze feestavond van Groningen Evenementen!

U en uw gezelschap worden in een door ons geselecteerde locatie in hartje Groningen hartelijk ontvangen voor een gezellige avond! Onze horeca-expertise en ervaring in het plannen van evenementen en feesten helpen u bij een snelle en professionele realisatie van uw eigen bedrijfsfeest of familie-uitje.

Samen bekijken we de voor- en nadelen en zorgen we ervoor dat u en uw gezelschap een onvergetelijke avond zullen beleven! Deze avond kan al georganiseerd worden vanaf 40 personen.

Om te beginnen gaan jullie genieten van een heerlijk diner. Heeft u liever een 3-gangen menu of een buffet, u mag het zeggen! Alles is mogelijk. En dat is nog niet alles, tijdens het diner geniet u van onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar!

Nadat u allemaal lekker gegeten en gedronken hebt is het tijd om te verplaatsen naar de basement en de voetjes van de vloer gooien! Tijdens deze party zorgen wij voor een professionele DJ en een volledig aangeklede dansvloer.

Groningen Evenementen verzorgt deze feestelijke avond geheel op maat. Voor specifieke wensen kunt u altijd bij ons aankloppen. Alles is in overleg te realiseren!

Inclusief:
  • Buffet of 3-gangen diner
  • Bewaakte garderobe
  • Toplocatie in hartje Groningen met eigen club
  • Onbeperkt drankjes Hollandse bar (bier, fris, wijn)
  • Professionele DJ

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken, mits u voor het minimale aantal personen betaalt.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan