Scroll voor meer
050 820 02 88
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gronings Gezelligste Feestavond

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Gronings Gezelligste Feestavond

Op zoek naar een feestelijk avondje met familie of vrienden? Beleef dan deze feestavond van Groningen Evenementen!

U en uw gezelschap worden in een door ons geselecteerde locatie in hartje Groningen hartelijk ontvangen voor een gezellige avond! Onze horeca-expertise en ervaring in het plannen van evenementen en feesten helpen u bij een snelle en professionele realisatie van uw eigen bedrijfsfeest of familie-uitje.

Samen bekijken we de voor- en nadelen en zorgen we ervoor dat u en uw gezelschap een onvergetelijke avond zullen beleven! Deze avond kan al georganiseerd worden vanaf 40 personen.

Om te beginnen gaan jullie genieten van een heerlijk diner. Heeft u liever een 3-gangen menu of een buffet, u mag het zeggen! Alles is mogelijk. En dat is nog niet alles, tijdens het diner geniet u van onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar!

Nadat u allemaal lekker gegeten en gedronken hebt is het tijd om te verplaatsen naar de basement en de voetjes van de vloer gooien! Tijdens deze party zorgen wij voor een professionele DJ en een volledig aangeklede dansvloer.

Groningen Evenementen verzorgt deze feestelijke avond geheel op maat. Voor specifieke wensen kunt u altijd bij ons aankloppen. Alles is in overleg te realiseren!

Inclusief:
  • Buffet of 3-gangen diner
  • Bewaakte garderobe
  • Toplocatie in hartje Groningen met eigen club
  • Onbeperkt drankjes Hollandse bar (bier, fris, wijn)
  • Professionele DJ

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken, mits u voor het minimale aantal personen betaalt.

De prijs is afhankelijk van het aantal gasten, de locatie en de F&B keuze. Bel met onze medewerkers voor een offerte op maat!

Worden de arrangementen van Groningen Evenementen alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen en begeleiders spreken diverse talen. Onze arrangementen kunnen in meerdere talen geboekt worden, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij onze prijzen bepalen op het minimale aantal dient u echter wel voor dit aantal personen te betalen, maar overleg met ons voor de mogelijkheden!
Waar in Groningen starten de arrangementen van Groningen Evenementen?
Veel van onze uitjes starten in het centrum van Groningen op loopafstand van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Groningen Evenementen begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Groningen Evenementen organiseert uitsluitend privé arrangementen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Groningen is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Groningen Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Groningen Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan