Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars diner in Groningen

Details over dit uitje
Ranking the Stars Diner

Iedereen heeft wel een paar ludieke geheimpjes te onthullen! Op deze avond moet gewoon gelachen worden om elkaars bijzonderheden. Leer elkaar wat beter kennen tijdens dit van televisie afgeleide evenement en geniet tegelijkertijd van een overheerlijk 3-gangen diner. Wij beschikken over onze eigen verbaal begaafde quizmaster die jullie een onvergetelijke avond zal bezorgen, daar is geen twijfel over mogelijk.

Jullie worden ontvangen in een prachtig gedecoreerde ruimte in het centrum van Groningen. Vooraf hebben jullie allemaal een vragenlijst ingevuld zodat wij iedereen al een beetje hebben leren kennen. Het is vooral leuk om te kijken of wat je over een ander dacht ook echt zo is....

Ongetwijfeld zal dit grote verrassingen opleveren, maar uiteraard krijgt u van ons de gelegenheid om uzelf te verdedigen!

Het team dat de beste inschattingen over de andere deelnemers heeft gemaakt, ontvangt van onze spelleider de enige echte Ranking The Stars hoofdprijs.

Mocht uw team niet erg op dreef zijn dan beleeft u alsnog een uitstekende avond, want de culinaire hoogstandjes van de chef zullen u zeker niet teleurstellen!

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Een uitgebreid 3 gangen diner
  • Toplocatie in centrum van de stad
  • Een Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje op onze site staan aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan