Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen, Steppen & Opscheppen Diner

Details over dit uitje
Steppen Steptocht Kickbike Tour Groningen Evenementen Amsterdam

'Beppen, Steppen & Opscheppen van Groningen Evenementen is een culinaire ontdekkingstocht op de step. Een ideaal groepsuitje of zowel culinair als sportief tekeer te gaan in het mooie centrum van onze stad. Wij hebben de lekkerste restaurants geselecteerd voor een steeds een ander gerechtje. Een professionele gids vergezelt u tijdens deze steptocht en vertelt de leukste anekdotes over de stad Groningen.

Tijdens de steptocht zorgt onze gids ervoor dat u alle bezienswaardigheden van het centrum langs ziet komen, van de bekende Martinitoren tot het Groninger Museum. Dan wordt het weer tijd voor een ontspannen verpozing met een spectaculair hoofdgerecht op het menu.

Wilt u er even sportief opuit trekken in de mooiste stad van het hoge Noorden? Groningen Evenementen maakt van uw bezoek aan deze stad iets speciaals. Voor zowel grote als kleinere groepen kan deze culinaire steptocht in gang worden gezet.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 19.45 Steptocht deel 1
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 21.45 Steptocht deel 2
21.45 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids (échte Groninger met jarenlange ervaring)
  • Steps
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor als u lekker door wilt beppen:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje op onze site staan aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan