checkKies uit 125+ groepsuitjes
tagDe scherpste prijzen van Groningen
loveGeprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Dinerspel in Groningen

Details over dit uitje

Het Wie is de Rat Dinerspel van Groningen Evenementen is eigenlijk een uitdagend culinair groepsspektakel. Wij hebben 'Wie is de Mol' verandert in een spel zonder al te veel fysieke inspanning. Ook tijdens dit spel is een geheime saboteur aan de gang om uw inzet teniet te doen. In dit geval nodigen wij u uit in een prachtig gedecoreerde ruimte waar u diverse puzzels en raadsels gaat oplossen en waar u ondertussen geniet van een overheerlijk 3-gangen diner.

Dit spel wordt gespeeld aan de hand van een aantal spelronden, waarbij puzzels moeten worden opgelost en vragen moeten worden beantwoord. Probeer er voor te zorgen dat zoveel mogelijk geld in uw ‘bank’ terecht komt! Tussendoor geniet u van het lekkerste dat Groningen u te bieden heeft.

Als u achteraf weet wie de echte rat is, zit u gebeiteld en zal het gehele bedrag voor u zijn! Dus probeer iedereen goed in de gaten te houden!

In hoog tempo volgen de verhalenronde, de blufronde, de rouletteronde en nog vele andere! En natuurlijk gaat u niet naar huis zonder een lekker dessert!

Natuurlijk zal ook deze aflevering van Wie is de Rat worden afgesloten met het aanwijzen van de Rat, die geheime saboteur die het spel wel heel slim heeft gespeeld. Niet alleen het beste team wordt gehonoreerd met een mooie prijs, ook de beste Rat krijgt de verdiende complimenten en een fraaie prijs mee naar huis.

Inclusief:
 • check
  Quizmaster
 • check
  Uitgebreid 3-gangen diner
 • check
  Decor
 • check
  Locatie hartje Groningen
 • check
  Prijs voor het beste team en rat
 • check
  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Prijs:

10 - 14 personen € 59,50: NU € 57,50 p.p. excl. 6% BTW
15 - 19 personen € 57,50: NU € 55,50 p.p. excl. 6% BTW
20 - > personen € 54,50: NU € 52, 50 p.p. excl. 6% BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!