Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bonbon Workshop – Diner in Groningen

Details over dit uitje
Pralineren Dineren Bonbon Chocolade Workshop Groningen Evenementen Amsterdam

Wilt u wel eens weten hoe ze die Bonbons eigenlijk smaken maar wilt u ook nog even lekker dineren in een gezellig restaurant in Groningen? Met dit speciale arrangement combineert Groningen Evenementen alles wat lekker smaakt.

16.00 - 18.00 Bonbon Workshop

Onder leiding van een echte Bonbon expert gaat u aan de slag om de lekkerste chocolaatjes te maken. Dat is moeilijker dan u denkt. U gebruikt al uw creativiteit om een zo mooi mogelijk versiersel te maken op een praline. Uiteraard krijgt u ondertussen alles te weten over de gebruikte grondstoffen en ingrediënten.

18.15 - 20.30 Dineren

Onze culinaire ontdekkingsreis gaat maar door. Na het leren pralineren gaat u van een 3 gangen diner genieten in een gezellig restaurant. Na afloop kunt u natuurlijk de koffie nuttigen met weer andere chocolaatjes!

Wat wordt u door ons weer verwend! Of beter gezegd; misschien wordt het hoog tijd dat u zichzelf weer eens verwend!

Tip:

Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van ons drank- arrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal
  • Koffie en thee
  • Locatie hartje Groningen
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje op onze site staan aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement van Groningen Evenementen is natuurlijk ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling aan uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Groningen toe te voegen. Wij stellen uw uitje geheel op maat samen!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan