Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pokerworkshop met diner in Groningen

Details over dit uitje
Pokerworkshop Met Diner Pokeravond Groningen Evenementen Amsterdam

Online Pokeren? Dat kan een stuk gezelliger, helemaal als je wilt pokeren tijdens je groepsuitje met vrienden of een leuk bedrijfsuitje wilt boeken met collega's! Tijdens de Pokerworkshop en Diner van Groningen Evenementen combineren wij het beste van twee werelden. Het is een uitdagende workshop die virtuoos wordt gecombineerd met een voortreffelijk 3-gangen diner.

17.00 - 20.00 Pokerworkshop

Pokeren begint met het goed lezen van de tegenstander, een goede tactiek en als het even kan...met de juiste kaarten. Tijdens deze Pokwerworkshop krijgen jullie uitgebreide begeleiding door een echte professional. Als jullie alles een beetje onder de knie hebben, wordt jullie kennis op de proef gesteld door deelname aan een pokertoernooi. De workshop komt pas echt goed op gang als iedereen een stapeltje chips krijgt toebedeeld en de geleerde technieken in de praktijk worden toegepast.

20.00 - 22.00 Diner

Na de workshop nodigen wij u uit voor een uitgebreid 3-gangen diner, in een door ons speciaal geselecteerd Gronings restaurant.

Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Gebruik van pokertafel
  • Gebruik van poker chips
  • Gebruik van playing cards
  • Speluitleg door pokerleraar
  • Een leuke attentie voor de winnaar
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje op onze site staan aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan