Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sexy Burlesque Workshop in Groningen

Details over dit uitje

Dames opgelet: de leukste sexy Burlesque workshop vind je bij Groningen Evenementen in Groningen. Een uniek vrijgezellenuitje waar je alleen maar van kunt dromen!

Het is een vorm van teambuilding voor meiden die van uitbundig houden!

Zeker een aanrader om samen met vriendinnen je dagje uit in Groningen wat spannender te maken!

Tijdens deze workshop hebben we een paar echte professionals voor jullie klaar staan die de choreografie van Burlesque tot in detail aan jullie uitleggen.

Op een gezellige locatie in het centrum van Groningen worden jullie ontvangen door echte Burlesque specialisten. Hoe word je een echte Diva, wat komt daar bij kijken en welke Femme Fatale wil je eigenlijk zijn?

Uiteindelijk komt het tijdens dit uitdagende arrangement er op neer dat je even uit jezelf stapt, om iemand te worden die je in je stoutste dromen eigenlijk wilt zijn. Teasing is een ware kunst, en dat kan op vele manieren.

De vrijgezel even ludiek in het zonnetje zetten? Dat kan uiteraard! We kunnen een Burlesque evenement plannen waarin zij alle aandacht krijgt. Maar niet voordat we haar hebben geleerd hoe ze haar aanstaande partner kan laten blozen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje per persoon uit Hollandse Bar
  • Locatie in het hart van Groningen
  • Te boeken op elk gewenst tijdstip

We kunnen deze Burleque Workshop natuurlijk nog leuker maken! Voor elk feest hebben wij nog wel een paar ludieke ideeën! Een speciale kroegentocht of een rondvaartboot inclusief? Bel of mail ons en maak van dat dagje met vriendinnen een avontuur om nooit meer te vergeten!

Komt je niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan