Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ver-wijn-erij – Stadswandeling – Diner

Details over dit uitje
Ver-wijn-erij Avondwandeling Pasta-e-Basta Groningen Evenementen Amsterdam

De Ver-wijn-erij, Stadswandeling en diner van Groningen Evenementen is het zoveelste culinaire succesnummer, een drietrapsraket met een stevige afdronk! Uw uitje in Groningen begint met een uitgebreide wijnproeverij. Daarna neemt onze enthousiaste en verbaal begaafde stadsgids u mee voor een sfeervolle avondwandeling langs prachtige bezienswaardigheden in het mooie Groningen en sluit u vervolgens de dag af met een voortreffelijk diner.

18.00 - 20.00 Ver-wijn-erij!

Wijn proeven, het blijft een activiteit voor de 'happy few', u dus! Tijdens deze ver-wijn-erij van Groningen Evenementen hebben wij een echte vinoloog gevraagd om zijn kennis eens ten toon te spreiden. Dus dat worden boeiende anekdotes over de desbetreffende druivensoorten en de regio waar deze te vinden zijn. Een snufje nootmuskaat proeft u, een smaakje gember, een tikkeltje aan de zure kant misschien. Uw tong proeft, praat en wordt verwend!

20.00 - 21.00 Avondwandeling met gids

Na de proeverij neemt onze gids u mee naar de mooiste plekjes van Groningen voor een sfeervolle stadswandeling.

21.15 - 23.30 Diner

Na afloop van de avondwandeling nemen wij u mee naar een voortreffelijk restaurant in de Groningse binnenstad. Proost!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 4 verschillende wijnen en uitleg van vinoloog
  • Crackers en water op de smaak te neutraliseren
  • Avondwandeling met gids (échte Groninger met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje op onze site staan aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement van Groningen Evenementen is natuurlijk ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling aan uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Groningen toe te voegen. Wij stellen uw uitje geheel op maat samen!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan