Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Voetbalquiz in Groningen

Details over dit uitje
Grote Voetbalquiz Groningen Evenementen Amsterdam

Groningen Evenementen heeft het leukste uitje voor voetballiefhebbers: De Grote Voetbalquiz in een gezellige kroeg in het centrum van Groningen. De Grote Voetbalquiz is net wat uitgebreider dan een standaard voetbalquiz. Er zijn enkele 'Ik Hou van Holland-onderdelen' aan toegevoegd, wat zorgt voor de nodige hilariteit en een sfeervolle ambiance.

Het vindt plaats in een gezellige kroeg in het centrum van Groningen.

In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Wat weten jullie van de voetbalstatistieken van vroeger en nu? Welke voetbal ook wel 'de vlo wordt genoemd? En wie er faalden vanaf de strafschopstip tijdens de halve finale van het EK in eigen land?

Er zijn verschillende beeld- en geluidsfragmenten in de quiz verwerkt! En uiteraard kunnen wij de moeilijkheidsgraad volledig naar uw wens aanpassen.

Om de sfeer te verhogen hebben we nog enkele andere rondes toegevoegd. Als een echte Jeroen van Koningsbrugge gaat een teamlid zoveel mogelijk bekende voetballers omschrijven. Dat wordt natuurlijk lachen, gieren, brullen!

Ook zullen er een aantal voetballiederen de revue passeren, waarbij we verlangen dat iedereen luidkeels meezingt. Ten slotte mag het ‘petje op, petje af-onderdeel’ natuurlijk niet ontbreken.

In de finale speelt het best presterende team individueel voor de felbegeerde hoofdprijs. Wie mag zich kronen tot de enige echte voetbalkenner van het gezelschap?

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Beeld & geluidsfragmenten
  • Oranje-attributen
  • Een prijs voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Tip:

Uiteraard is dit spelprogramma uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere evenementen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan