Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Happen en Trappen in Groningen

Details over dit uitje

Bij het arrangement Happen en Trappen van Groningen Evenementen gaat u met een gids door Groningen fietsen en onderweg drie sfeervolle restaurants bezoeken.

Tijdens het Happen en Trappen zal u versteld staan van al hetgeen waar u voorbij komt. Door interessante weetjes en verbazende anekdotes van onze gids ontdekt u Groningen vanaf de fiets.

En tijdens de leuke tussenstops bij diverse restaurants kunt u genieten van een verscheidenheid van sferen, keukens en specialiteiten van leuke locaties in Groningen. Zo heeft u Groningen nog nooit gezien!

Geniet van deze unieke culinaire fietstour door het centrum van Groningen en laat het u maar eens goed smaken. Wellicht als afsluiter een typisch Gronings dessert? U mag het zeggen!

Programma:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Fietstocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Fietstocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan