Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Dinerspel in Groningen

Details over dit uitje

Een oergezellig groepsuitje in hartje Groningen organiseren met studentenvereniging, vriendengroep of familie? Wat dacht u van een voortreffelijk 3-gangen diner in combinatie met een superleuke nieuwsquiz gepresenteerd door onze eigen wervelende quizmaster. U speelt in teams tegen elkaar om de felbegeerde Pubquiz hoofdprijs, een niet te onderschatten dijk van een prijs!

Actueel, humoristisch en vooral interactieve opdrachten zijn ter verhoging van de feestvreugde! Er komen niet alleen keiharde nieuwsfeiten voorbij maar we 'zoomen' af en toe even in op het leven van BN-ers, kopstukken en andere gezichten die in het nieuws waren de afgelopen tijd. Dit gecombineerd met gezellige muziekfragmenten maakt deze quiz tot een gezellig groepsspektakel! Wordt het de jongens tegen de meisjes of de ene bedrijfsafdeling tegen de andere?

Tijdens het spelonderdeel ‘Hints’, waarin u alleen uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze quiz verzekerd! Dit wilt u beslist niet missen.

Onze quizmaster staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze Pubquiz is niet alleen de leukste manier om Groningen te herontdekken, maar ook de lekkerste!

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • 3-gangen diner in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Teambuilding Tip:

Dit groepsuitje van Groningen Evenementen komt standaard met stressverlagende lachsalvo's en waanzinnige teambuilding. Bijzonder geschikt voor iedereen die van 'high-fives' houdt!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan