Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Brunch in Groningen

Details over dit uitje

De Get The Picture Brunch van Groningen Evenementen is ideaal voor dat ene bedrijfsuitje waar het ontdekken van de binnenstad van Groningen centraal staat. Get The Picture is meer dan het uitvoeren van fotografische opdrachten , dit event bevordert de teambuilding en zorgt ervoor dat iedereen zijn beste beentje voor zet. Tijdens het spel worden drie verschillende restaurants bezocht voor weer een nieuw culinair hoogtepunt.

Jullie worden verwelkomd in het eerste restaurant voor een heerlijk voorgerecht en wat uitleg over wat komen gaat. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die elk met een opdrachtenboekje en een routekaart inclusief camera op pad gaan. Prachtige gebouwen op beeld vastleggen, gedetailleerde opnamen van een speciaal monument, de opdrachten zijn bedoeld om de gehele stad wat beter te leren kennen.
Na een tijdje komt iedereen vanzelf weer in het tweede restaurant terecht voor het nuttigen van het hoofdgerecht. Na ronde 2 sluiten we dit evenement af met het bepalen van het beste team dat vanzelfsprekend naar huis gaat met de fantastische Get The Picture hoofdprijs. Eet smakelijk!

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Get the Picture deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Get the Picture deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Foto's digitaal toegestuurd
  • Teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens jullie knip trekken om een drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur die jullie in de restaurants doorbrengen (excl. BTW), kunnen jullie gebruikmaken van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt kunnen genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan