Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Fotopuzzeltocht in Groningen

Details over dit uitje
Get The Picture Fotopuzzeltocht Groningen Evenementen Amsterdam

De Get The Picture Fotopuzzeltocht is het ideale groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die Groningen van A tot Z wilt ontdekken en die wat aan de noodzakelijke teambuilding wilt doen. U gaat op stap met een fotocamera en opdrachtenboekje om de mooiste details van de stad vast te leggen. Uiteraard heeft dit arrangement ook een competitief element want uw voltallige gezelschap wordt opgedeeld in een aantal groepen die gaan strijden om de uiteindelijke Get The Picture Trofee.

Tijdens deze fotografische speurtocht wordt geen Telegraafjournalistiek bedreven. Ieder team focust op de diverse monumenten die de tand des tijds hebben doorstaan. Maar misschien zitten er ook een paar ludieke opdrachten tussen, bijvoorbeeld het op beeld zetten van een schattige Groningse of Groninger.

Uiteindelijk komt iedereen bij elkaar in een gezellig café voor de 'ceremonie protocollaire'. Onze professionele jury kiest het team met het meeste talent, deze Get The Picture deelnemers ontvangen de enige echte 'Get the Picture' hoofdprijs! Na afloop worden de foto's digitaal naar u verstuurd.

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Foto's worden digitaal verstuurd
  • Teambuilding
  • 1 drankje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan