Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Groningse Feestavond

Details over dit uitje

Even met een aantal studenten de boel op stelten zetten of zoekt u nog een gezellige locatie voor een bedrijfsfeest in Groningen? Bij Groningen Evenementen boekt u zo een originele Groningse Feestavond inclusief entertainment en een goed gevuld buffet. Wij bouwen elke ruimte om in een feestlocatie van niveau. U wordt verwelkomd door onze gastvrouwen en drinkt ter inleiding eerst een glaasje champagne.

Tijdens het buffet gooit u alvast de voetjes van de vloer op onze dansvloer op de beats van onze professionele DJ. Misschien gooit deze er ook nog een paar leuke Groningse volksliedjes doorheen. Onze fotograaf staat klaar om alle ontwikkelingen voor de eeuwigheid vast te leggen.

Groningen Evenementen verzorgt deze feestelijke bedrijfsparty geheel op maat. Voor specifieke wensen kunt u altijd bij ons aankloppen of de details bespreken met onze partymanager. De Groningse feestavond is geschikt voor vrijgezellenfeesten, bruiloften, studentenfeesten, eigenlijk voor elke gelegenheid. En alles is mogelijk!

Inclusief:
  • Ontvangst met bubbels
  • Professionele DJ
  • Luxe buffet
  • Toplocatie compleet gedecoreerd
  • Fotograaf
  • Partymanager
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje op onze site staan aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan