Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gronings Grote Groepen Arrangement

Details over dit uitje
Gronings Grote Groepen Arrangement

Er gaat niets boven Groningen, zeker niet als u een groepsuitje of bedrijfsuitje met een grote groep wilt organiseren. Bij Groningen Evenementen stelt u geheel op maat uw grote groepen arrangement samen. Alle details worden in overleg met u ingevuld, van A tot Z en van ochtend tot avond. U kunt zich bij ons bijvoorbeeld collectief laten vervoeren van en naar de stad, u kunt bij ons terecht voor speciale themafeesten, speurtochten, city adventures en nog veel meer. En met een grote groep bedoelen wij een groep boven de 50 personen.

Wat past bij uw groep? Een ingetogen, cultureel of juist een spannend, ludiek en uitbundig uitje? Voor het bepalen van het juiste kleine of grote programma en het creëren van de juiste sfeer, kunt u zeker bij ons terecht. De uitgebreide lijst speciale events van Groningen Evenementen bestaat uit honderden evenementen en arrangementen, er zit altijd wel iets voor u bij!

Wij stellen samen met u vooraf, een bijzondere en speciaal op uw groep afgestemde dag samen. ’s Ochtends wordt u ontvangen met koffie en gebak en heeft u de keuze uit verschillende tours en ’s middags, na de gezamenlijke lunch, kunt u kiezen uit bijvoorbeeld diverse speurtochten.

Aan het einde van de dag nemen we met zijn allen aan tafel de dag nog even door. We nodigen u namelijk uit voor een gezellige borrel en aansluitend een uitgebreid diner in een voortreffelijk restaurant.

Onderstaande programma-indicatie is maar een voorbeeld, u kunt uw dagje uit met familie, vrienden of collega's geheel naar eigen wens samenstellen. U kunt kiezen uit een specifiek ochtend, middag- of avondprogramma en kan alle uitjes in Groningen die op deze site staan aangegeven naar wens combineren.

Programma-indicatie:

10.00 - 10.30 Ontvangst met koffie en gebak
10.30 - 12.30 Rondleiding(en) naar keuze
12.30 - 14.00 Lunch
14.00 - 17.00 Spelprogramma('s) naar keuze
17.00 - 18.00 Borrel
18.00 - 20.00 Diner

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan