Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Lunchspel in Groningen

Details over dit uitje
Wie Is De Rat Lunchspel Groningen Evenementen Amsterdam

Het ‘Wie is de Rat Lunchspel’ van Groningen Evenementen is een eersteklas lunch en een vermakelijk en spannend spel met twee teams, in het centrum van Groningen.

Beide teams moeten zoveel mogelijk geld zien te verdienen voor hun eigen bank (we laten al die ING’s en ABN’s gewoon links liggen).

Natuurlijk is er altijd iemand bij die de hele boel wilt saboteren: deze Rat is namelijk alleen gemotiveerd om zijn eigen zakken te vullen.

Dit spel wordt gespeeld aan de hand van een aantal spelronden waarbij puzzels moeten worden opgelost en vragen moeten worden beantwoord. Probeer er voor te zorgen dat zoveel mogelijk geld in uw ‘bank’ terecht komt!

Als u achteraf weet wie de echte Rat is, zit u gebeiteld en zal het gehele bedrag voor u zijn! Dus probeer iedereen goed in de gaten te houden!

Het is dus niet alleen zaak om alle spelronden met succes af te sluiten, maar vooral ook om de Rat te identificeren. Na afloop wordt het geld van beide teams geteld door onze penningmeester en mag elk team de Rat aanwijzen.

Heeft u gewonnen of is de Rat u veels te slim af geweest? Veel plezier en eet smakelijk!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Decor
  • Locatie hartje Groningen
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan