Scroll voor meer
050 820 02 88
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen in Groningen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen in Groningen

Combineer een voortreffelijke lunch in de binnenstad van Groningen met een uitdagend en enerverend spelevenement. Wie is de Rat is een 'adventure game' dat wordt gespeeld in verschillende teams die verschillende uitdagingen moeten aangaan en waarbij gebruik gemaakt wordt van het openbaar vervoer om van en naar de diverse locaties te komen. In elk team is een saboteur aanwezig die zijn team in het geheim probeert te ondermijnen.

12.30 - 13.30 Lunch

Voordat jullie met Wie is de Rat beginnen, komen jullie gezellig bijeen in een eersteklas restaurant voor een uitstekende lunch. Tijdens de lunch wordt jullie voltallige gezelschap verdeeld in verschillende teams en wordt voor elk team de zogenaamde Rat in het geniep aangewezen. Het spel wordt daarna door jullie begeleiders van A tot Z aan jullie uitgelegd.

13.30 - 17.00 Wie is de Rat

Los samen met uw team de pittige vraagstukken en opdrachten op in hartje Groningen. Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar! Eén van jullie moet alles in het werk stellen om de overige teamleden dwars te zitten. Aan alle andere deelnemers de taak om het spel zo goed mogelijk te spelen, maar daarnaast ook de Rat te ontmaskeren!

Spanning, vindingrijkheid en achterdocht... dàt is Wie is de Rat! Waar lijkt dit spel toch op?

Bedrijfsuitje organiseren? Wie is de Rat is misschien wel hét evenement om de teambuilding binnen de gelederen van uw organisatie te bevorderen. Heeft u speciale vragen over deze City Game? Bespreek al uw vragen met onze medewerkers!

17.00 - 18.00 Smartlappen Zingen

Uitrusten en napraten met een drankje. Maar niet te lang babbelen hoor! Met uw hele gezelschap gaat u, met het glas in de ene hand en het tekstboek in de andere, heerlijke smartlappen zingen.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje en
  • Leuke prijs voor het beste team en Rat
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Worden de arrangementen van Groningen Evenementen alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen en begeleiders spreken diverse talen. Onze arrangementen kunnen in meerdere talen geboekt worden, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij onze prijzen bepalen op het minimale aantal dient u echter wel voor dit aantal personen te betalen, maar overleg met ons voor de mogelijkheden!
Waar in Groningen starten de arrangementen van Groningen Evenementen?
Veel van onze uitjes starten in het centrum van Groningen op loopafstand van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Groningen Evenementen begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Groningen Evenementen organiseert uitsluitend privé arrangementen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Groningen is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Groningen Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Groningen Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan