Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen in Groningen

Details over dit uitje

Combineer een voortreffelijke lunch in de binnenstad van Groningen met een uitdagend en enerverend spelevenement. Wie is de Rat is een 'adventure game' dat wordt gespeeld in verschillende teams die verschillende uitdagingen moeten aangaan en waarbij gebruik gemaakt wordt van het openbaar vervoer om van en naar de diverse locaties te komen. In elk team is een saboteur aanwezig die zijn team in het geheim probeert te ondermijnen.

12.30 - 13.30 Lunch

Voordat jullie met Wie is de Rat beginnen, komen jullie gezellig bijeen in een eersteklas restaurant voor een uitstekende lunch. Tijdens de lunch wordt jullie voltallige gezelschap verdeeld in verschillende teams en wordt voor elk team de zogenaamde Rat in het geniep aangewezen. Het spel wordt daarna door jullie begeleiders van A tot Z aan jullie uitgelegd.

13.30 - 17.00 Wie is de Rat

Los samen met uw team de pittige vraagstukken en opdrachten op in hartje Groningen. Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar! Eén van jullie moet alles in het werk stellen om de overige teamleden dwars te zitten. Aan alle andere deelnemers de taak om het spel zo goed mogelijk te spelen, maar daarnaast ook de Rat te ontmaskeren!

Spanning, vindingrijkheid en achterdocht... dàt is Wie is de Rat! Waar lijkt dit spel toch op?

Bedrijfsuitje organiseren? Wie is de Rat is misschien wel hét evenement om de teambuilding binnen de gelederen van uw organisatie te bevorderen. Heeft u speciale vragen over deze City Game? Bespreek al uw vragen met onze medewerkers!

17.00 - 18.00 Smartlappen Zingen

Uitrusten en napraten met een drankje. Maar niet te lang babbelen hoor! Met uw hele gezelschap gaat u, met het glas in de ene hand en het tekstboek in de andere, heerlijke smartlappen zingen.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje en
  • Leuke prijs voor het beste team en Rat
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan