Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Killer Karaoke in Groningen

Details over dit uitje
Killer Karaoke Groningen Evenementen Amsterdam

Beleef het leukste vrijgezellenfeest met de Killer Karaoke van Groningen Evenementen. Jullie optreden op het podium in Groningen wordt prettig gestoord afgeleid.

Bijvoorbeeld met een elektronische vliegenmepper, een natte handdoek of andere middelen die wij tot onze beschikking hebben.

De Killer Karaoke maakt van dat zingen dus een echte komische performance van alle jongens en meisjes. Ieders uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld.

Een beetje de schaamte voorbij, maar vooral zeer grappig zodat jullie al snel in de stemming komen. Misschien nog iets speciaals bedenken voor de aanstaande bruid of gom? Alles is mogelijk.

Ook mag je tijdens het zingen wat kaneelpoeder eten! Daar wordt die ballad of zachtjes gezongen soulhit een stuk interessanter van. En niet alleen dat, jullie vrienden, die denken dat ze het beter kunnen, vermaken zich kostelijk.

Deze Killer Karaoke is dus een ware test voor ieders zangtalent en uithoudingsvermogen. Zingen en lachen tegelijk, het blijft de ultieme combinatie voor een eersteklas vrijgezellenfeest.

Combineer deze Killer Karaoke ook eens met een gezellig diner en kroegentocht!

Inclusief:
  • Hilarische begeleiding
  • Eersteklas Karaoke apparatuur
  • Gezellige locatie in Groningen
  • Zo in te boeken tijdens jullie vrijgezellenfeest
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Karaoke Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor €8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kan je gebruik maken van het drankarrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan