Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Crime City – Borrel in Groningen

Details over dit uitje

Lekker eten, een life adventure game in Groningen beleven en even lekker naborrelen, dat is in essentie het Lunch - Crime City Tablet Game met Borrel groepsarrangement van Groningen Evenementen. Het is het ideale dagprogramma om een vrijgezellenuitje te organiseren of een feestje te vieren met vrienden of collega's, zeg maar gerust een groepsuitje of bedrijfsuitje vol avontuur en vertier

13.00 - 14.00 Lunch

Voordat het avontuur begint, nodigen wij jullie uit in het centrum van de stad om lekker te genieten van een uitgebreide lunch. Even bijpraten voordat de spanning en sensatie begint dus!

14.00 - 16.00 Crime City Tablet game

Na de lunch gaan we jullie criminele capaciteiten testen. Deze hypermoderne game maakt gebruikt van GPS Tablets en portofoons. Gaat jouw team het meest doeltreffend te werk?

Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met je handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om de tegenstanders te beroven, maar kijk uit voor de politie! Worden jullie een beruchte straatbende?

Gedurende het spel hebben jullie ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor je precies weet wanneer jouw team echt aan het werk moet. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is jullie kans!

16.00 - 17.00 Borrel

Stop die tablet nou maar weg want het spel is allang gespeeld. De 'poet' moet als het goed is nu echt binnen zijn. Neem een biertje of een ander drankje en luister naar onze jury voor de aankondiging van het beste criminele team dat er bestaat. Een 'gangstersquad' dat superieur op elkaar is ingespeeld en echt aan teambuilding heeft gedaan. Proost!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Professionele begeleiders
  • Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan