Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars lunch in Groningen

Details over dit uitje
Ranking the stars lunch

Leer jullie familie, vrienden of familie eens van een andere kant kennen! Ken je het van Tv? Waarom gaan jullie Ranking The Stars van Groningen Evenementen niet inzetten als gezellige quiz om jullie groepsuitje of bedrijfsuitje van top tot teen in de verf te zetten? Combineer Ranking The Stars met een voortreffelijke lunch en maak van jullie dagje uit in Groningen iets speciaals.

Wij verwelkomen jullie op een sfeervolle locatie in het centrum van Groningen, onze enthousiaste quizmaster staat voor jullie klaar. Een paar dagen voordat jullie aan de quiz meedoen, krijgen jullie van ons een vragenlijst opgestuurd zodat wij alle ludieke feiten over jullie bijzondere gezelschap in kaart kunnen brengen. Het is tevens de basis voor onze quiz.

Jullie spelen de quiz in teams of koppels en gaan aan de hand van vragen aan de slag om de tegenstanders te ranken. Uiteraard worden tijdens de spelronden diverse kleine geheimpjes en ludieke karaktertrekken van de aanwezige dames en heren onthuld.

En net als bij het gelijknamige tv-programma staat onze spelleider z'n mannetje (of vrouwtje). Hij weet als geen ander op zeer spontane wijze vrienden of collega's uit te dagen om nu eens echt te zeggen wat ze denken.

Het team dat jullie collega's of vrienden het beste kan inschatten gaat aan de haal met de felbegeerde Ranking The Stars hoofdprijs!

Inclusief:
  • Feestelijke presentatie door een professionele quizmaster
  • Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
  • Gezellige locatie in Groningen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om elk drankje af te rekenen tijdens de lunch? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunnen jullie gebruik maken van ons drankarrangement, zodat jullie onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan