Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Dinner Game in Groningen

Details over dit uitje

Bedrijfsuitje met een uitdaging organiseren? Crime City Dinner Game van Groningen Evenementen is een virtueel GPS spel gecombineerd met maar liefst drie bezoekjes aan verschillende restaurants voor weer een andere lekkernij. Dit spelprogramma annex dinerspel is één van onze meest populaire groepsuitjes en bedrijfsuitjes, het zorgt tegelijkertijd voor de noodzakelijke teambuilding. Het is zowel een ondeugend als uitdagend spel en heeft uiteraard ook wat culinaire verrassingen in petto.

Crime City? Een soort Gotham City maar dan zonder Batman of hoe moeten jullie dat zien? Eigenlijk is het heel simpel. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams of koppels die als professionele criminelen op zoek gaan naar de buit.

Samen met jullie handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om jullie tegenstanders te beroven. Worden jullie een beruchte straatbende?

Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Wanneer u gepakt wordt moeten jullie ze omkopen met de zuurverdiende buit. Houd dus goed contact via de portofoons, zodat jullie de buit zo snel mogelijk zien groeien en gevaren tijdig signaleren.

In het laatste restaurant komt iedereen bijeen voor het dessert en een bijzondere 'ceremonie protocollaire', de uitreiking van de Crime City hoofdprijs. Welk team of koppel heeft het beste gepresteerd en welk team zat veels te lang lekker te eten?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje op onze site staan aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan