Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit

Smartlappen Workshop in Groningen

Details over dit uitje

Groningen Evenementen heet u welkom op een gezellige locatie in het hart van Groningen. Heerlijk meedeinen op echte originele smartlappen! Geniet van andermans drama.. Nou ja, met een dikke knipoog dan.

Nog fijner is om zelf deze prachtige levensliederen te zingen. Voor deze Smartlappenworkshop biedt Groningen Evenementen jullie 40 van de prachtigste, meest dramatische en beroemdste smartlappen aller tijden onder begeleiding van een accordeonist en indien wenselijk een zangjuf die u alle kneepjes van de tranentrekkers kan bijbrengen. Voor deze zangjuf betaalt u een kleine meerprijs.

Optioneel:

Tijdens de laatste 30 minuten van uw workshop worden uw zangkunsten opgenomen en krijgt u deze gezellige workshop mee naar huis op een CD.

Inclusief:
  • Accordeonist
  • Smartlappenboekje
  • Locatie in het hart van Groningen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Als u echt serieus mee wilt zingen en u wilt alle kneepjes van de Mokumse 'snik' en 'vibrato' onder de knie krijgen, dan hebben we iets leuks voor u! Als optie regelen wij het eerste half uur een originele professionele Groningense zangjuf. Zij leert u ALLES wat u moet weten om anderen deel te laten nemen in uw smart(lap)!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan