Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Hangover game in Groningen

Details over dit uitje
The Hangover Game Groningen Evenementen Amsterdam

Verloren tanden, gestolen portemonnees, afgrijselijke tatoeages en een knallende koppijn, welkom bij het meest uitdagende avontuur voor jullie vrijgezellenfeest of groepsuitje in Groningen! En voor diegenen die de films met de gelijknamige titel al gezien hebben; maak je op voor een doldwaas avontuur in het centrum Groningen dat de film zo goed als benadert.

The Hangover van Groningen Evenementen is een virtuele game waarbij hilariteit, actie en uitdagende opdrachten voor de nodige spanning zorgen. Het uitgangspunt is dit scenario; na een zeer enerverende (wilde!) nacht vol avonturen worden jullie wakker en weet niemand meer wat hij gedaan heeft of waar jullie zijn geweest. De enige hulp die jullie hebben is een tablet om die waanzinnige avond en de plekken waar jullie geweest moeten zijn te traceren.

Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen, zoals het herstellen van je gebit en het afbetalen van de ringen en het trouwpak. Deze items dienen vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie.

Uiteraard worden er ook een aantal virtuele personen toegevoegd aan dit avontuur. Ligt er nog ergens iemand in een vriezer te slapen of komt die drugdealende Chinees nog even langs om jullie hele avontuur een andere wending te geven?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een vrouwelijke variant: ‘The Wedding Planner’.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan