Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tapasworkshop in Groningen

Details over dit uitje

Bij binnenkomst wordt u ontvangen door één van onze ervaren koks die u de geschiedenis van deze heerlijke hapjes zal vertellen. Hoe zijn ze ontstaan, waar komen ze vandaan, en wat is het precies?

Vervolgens is het tijd om zelf aan de slag te gaan!

Uw groep wordt tijdens de workshops in meerdere kleine groepjes verdeeld en het is daarbij de bedoeling dat ieder team een andere tapas maakt. Als alle tapas bereidt zijn, worden deze heerlijke hapjes op schalen naar de keuken gebracht, waar onze chef-kok de finishing touch geeft! Dat wordt genieten!

Goed voor de teambuilding, maar ook erg leuk omdat u de gemaakte tapas van uw collega en/of vriend(in) proeft.

Geniet van elkaars culinaire verassingen!

Inclusief:
  • Professionele kok(s)
  • Locatie Hartje Groningen
  • Tapasdiner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje op onze site staan aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan