Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Lunch Game in Groningen

Details over dit uitje

De Kolonisten van Catan Tablet Lunch van Groningen Evenementen is een waanzinnig leuk gezelschapsspel dat wordt gespeeld in hartje Groningen! En dat is nog niet alles, dit alles wordt georganiseerd inclusief een heerlijke lunch in maar liefst drie verschillende restaurants! Het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die houdt van een beetje gezelligheid, avontuur en spanning!

Jullie gezelschap zal verdeeld worden in verschillende teams. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk grondstoffen te verkrijgen om daarna samen met je eigen team een kolonie op te bouwen. Met behulp van tablets worden de locaties waar iets te halen valt aan jullie doorgegeven. Ook kan je ridderkaarten spelen, ontwikkelingskaarten kopen en hele gebieden in het centrum van Groningen plunderen!

Tussen alle spanning door schuiven jullie ook nog eens aan in drie verschillende restaurants voor een heerlijke lunch! Tevens wordt aan de hand van een aantal foto-opdrachten het door jullie veroverde gebied in beeld gebracht. Het beste team ontvangt tijdens de prijsuitreiking in het laatste restaurant onze felbegeerde Kolonisten van Catan hoofdprijs!

Programma-indicatie:

11.00 -12.00 Lunch voorgerecht
12.00 -13.00 Kolonisten van Catan deel 1
13.00 -14.00 Lunch hoofdgerecht
14.00 -15.00 Kolonisten van Catan deel 2
15.00 -16.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan